Nastop pod novoletno smrečko

fotogalerija;

Počasi zaključujemo vrsto nastopov, ki so si sledili v teh predprazničnih dneh. Eden izmed zadnjih je tudi današnji nastop učencev petkovega urnika, ki so se nam predstavili pod novoletno jelko. Vsem skupaj so nastopajoči s posebej izbranimi skladbami zaželeli vesele praznike.[...]

Preberi več

Novoletni koncert šolskih orkestrov

V četrtek, 20.12.2018 smo s koncertom šolskih orkestrov zaključili tradicionalna decembrska nastopa, ki jih organiziramo vsako leto v Kulturnem domu Slovenske Konjice. Tudi ta nastop je napolnil dvorano do zadnjega kotička, na kar smo zelo ponosni. Na odru se je zvrstilo preko 100 otrok, kar pomeni slabo tretino vseh vpisanih na naš zavod. Z nastopom smo poskušali pričarati praznično vzdušje in popejati obiskovalce vstran od vsakodnevnih skrbi. Glede na pozitivne odzive in pohvale nam je to tudi uspelo. 

Zahvala in čestitka velja vsem nastopajočim in njihovim mentorjem.

 

Vse dobro v 2019!

 

PS. Fotografije nastopa in video posnetek lahko naročite pri Foto Narexu.

 [...]

Preberi več

Novoletni nastop učencev plesnega oddelka in komornih skupin

fotogalerija;

V sredo, 19.12.2018 smo bili v Kulturnem domu Slovenske Konjice priča čudovitemu nastopu in predstavi plesnega oddelka glasbene šole Slovenske Konjice pod mentorstvom Elene Cioata. Na samem začetku so nam predstavili glasbeno pravljico Peter in volk, v nadaljevanju pa čudovite plesne točke različnih žanrov. Medigre so popestrili učenci komorne skupine pozavn pod mentorstvom Mateja Leskovarja in trio flavt, mentorice Sandrine Zemljak.

Za vezne tekste je poskrbela Andreja Obrul, povezovala je učenka Deja Ilovšek. Da je bila predstava popolna, je za luči, glasbo in ozadja projekcij v zakolisju poskrbel Pavel Skaza.  

Vsi nastopajoči in mentorji si zaslužijo veliko pohvalo in iskrene čestitke!

 

PS. Slikice nastopa v večji ločljivosti in video posnetek lahko naročite pri Foto Narexu.[...]

Preberi več

Razredni nastop učenk flavte

fotogalerija;

Za nami je še eden od čudovitih nastopov naših učencev. S popotovanjem po Južni Ameriki so nas v predpraznično vzdušje popeljale učenke flavte iz razreda Sandrine Zemljak in Žive Skrbiš. Na klavirju so jih spremljale Franja Kmetec, Sara Slatinek in Neja Skrbiš.

Hvala vsem nastopajočim za čudovit večer in lep nastop.

 

Iskrene čestitke![...]

Preberi več