Novoletni nastop učencev plesa, komornih skupin in solistov

fotogalerija;

V četrtek, 22.12.2016 so se nam v Kulturnem domu Slovenske Konjice predstavili plesalci, komorne skupine in solisti. Iskrene čestitke vsem nastopajočim za odličen nastop. Vse čestitke tudi njihovim mentorjem, še posebej velja izpostaviti trud in delo učiteljice baleta, Elene Cioata.

Bravo!

 

Iskrena hvala tudi vsem, ki ste prispevali donacije za šolski sklad.

 

Branimir Klevže, ravnatelj

 

 [...]

Preberi več

Božično novoletni koncert šolskih orkestrov

fotogalerija;
V ponedeljek, 19.12.2016 so se v kulturnem domu Slovenske Konjice predstavili šolski orkestri Glasbene šole Slovenske Konjice. Na tradicionalnem božično-novoletnem koncertu so zazvenele znane melodije primerne temu času, v izvedbi kitarskega, harmonikarskega, godalnega in pihalnega orkestra. Občasno so se jim pridružili instrumentalni solisti, vokalni solisti in pevski zborček. Čudoviti večer so zaključili z znanim Straussovim Radetzkym marschom in nas tako popeljali v praznične dni, ki so pred nami.
Vesel božič in srečno leto 2017!
Branimir Klevže, ravnatelj
[...]

Preberi več

Razredni nastop učencev iz razreda Bojane Matavž in Sare Slatinek z gosti

fotogalerija;

V sredo, 14.12.2016 so se nam v koncertni dvorani predstavili učenci harmonike in klavirja mentoric Bojane Matavž in Sare Slatinek. Nastop so popestrili bratje, sestrice ali prijatelji nastopajočih, ki so skupaj z njimi odigrali kakšno glasbeno točko.

Na nastopu nam jo je zagodel škrat projektor, zaradi tega vam v fotogaleriji prilagamo tudi slikice projekcij, ki so bile skrbno pripravljene za ta nastop.

 

Iskrene čestitke vsem nastopajočim in njihovim mentorjem.[...]

Preberi več