• 03 759 39 03
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prvi samostojni koncert Sofy M

V Glasbeni šoli Slovenske Konjice je 17. 5. ob 19.30 uri, potekal prvi samostojni koncert njihove  učenke Sofije Mrzdovnik (Sofy M). Sofija, ki je bila pod mentorstvom profesorice Andreje Obrul vseh šest let, je pred polno dvorano zbranih pokazala svoje vokalne sposobnosti in navdušila občinstvo.

Na koncertu se je predvajal tudi njen prvi cover videospot z naslovom "Nina, Nina, Nina". Sofija je s tem pokazala svojo vsestranskost in izražanje glasbe tudi skozi vizualne medije.

Koncert so popestrili glasbeni gostje – njen brat Miha je zaigral na klavir, s Sofijo pa je nastopila tudi Vokalna skupina EXPE, katere članica je od lanskega septembra. Pri dveh skladbah je Sofijo na klavirju spremljala njena nekdanja učiteljica klavirja, profesorica Vesna Govedič, pri kateri se je 6 let učila igranja klavirja.  

Pri organizaciji koncerta so pevki pomagali številni njeni prijatelji in sošolci, koncert je tako vodil njen sošolec Ambrož Levart. Dobra organizacijska ekipa je pokazala, da glasba združuje in dela ljudi ustvarjalne in motivirane. Po koncertu so se obiskovalci zadržali v avli glasbene šole, kjer so Sofijini babici za njih pripravili prigrizke in napitke.

© 2024 Glasbena šola Slovenske Konjice. Vse pravice so pridržane. Izdelal: Maksima Web art